Sidebar

Vilniaus universiteto (VU) pučiamųjų orkestras „Oktava“ ir Energetikos ir technikos muziejus kviečia į nemokamą koncertą ant vieno iš gražiausių sostinės stogo terasų!
 
Vilniaus universiteto (VU) pučiamųjų orkestras „Oktava“ yra įkurtas 1951 m. ir gyvuoja jau daugiau nei 70 metų. Orkestrui vadovauja maestro Albinas Kučinskas, kurio talentu sužadinti meilę muzikai ir suburti jaunuosius muzikantus iš visos Lietuvos žavisi mūsų šalies muzikinė bendruomenė. 
 
Per visą šį laiką, besikeičiant orkestro kartoms, „Oktava“ sugebėjo išlikti ir aukščiausiomis natomis suskambėti daugybėje koncertų Lietuvoje ir užsienyje. 
Orkestro narius vienija meilė įvairiai muzikai ir gyvam jos atlikimui. Kolektyvo repertuarą sudaro džiazo, klasikos, soulo, fanko, roko, popmuzikos, žygiavimo muzikos kūriniai ir kt. Grojimas šiame orkestre suteikia galimybę susipažinti tiek su pasaulinį pripažinimą pelniusiais kūriniais, tiek su modernia, mažiau girdėta naujųjų laikų muzika.
Šioje programoje išgirsite „Coldplay“ ir „The Beatles“ roko skambesio, judėti priversiančio funko, puikiai žinomų dainų, tango solo akordeonu bei dar daug įdomios muzikos.
 
Durys: 19 val.
 
Koncertas: 19.30 val.
 
Dėl rezervacijų prašome kreiptis telefonu: +3706 313 4495
Renginys NEMOKAMAS.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos